29 oktober 2016

VÅRE TANKER ETTER LØRDAGEN

Kan vi bare snakke litt om dette?

FOTO: NRK
1. Endelig. Vi trengte dette nå!!!

2. De er så søte! Egentlig minner de litt om hvordan vi var da vi ble sammen. Herregud, det er så hyggelig å være forelska på den måten som de er. Og det ser sånn ut som at Even "passer på" Isak og det er så flott. De er så rolige sammen. Åhhhhhh! (Vi dropper å tenke på dette med at Even sikkert sliter litt akkurat nå?).

3. Hm. Hvor realistisk er det at de bare ligger der og kysser? Nå skal vi ikke fremme sexpress på denne bloggen, men come on: De er to gutter midt i puberteten som begge har hatt lyst på hverandre lenge. Det er blitt bygget opp syk tension mellom dem, og NÅ FÅR DE HVERANDRE! Er det lov å tenke at de ligger der med hver sin enorme boner?

Vi tenker: Vi ville ikke klart å ikke gå lenger enn bare kyssinga, selv om man sikkert er litt redd og usikker. Burde ikke både Isak og Even ville knulle hverandre sønder og sammen? Scenen er flott, altså, men vi følte kanskje det manglet et realistisk element av å ikke klare å la være. Det hadde vært gøy å skrive en alternativ historie til scenen, men det tør vi ikke, i fare for at hele SKAM-fandomen finner og dreper oss.

4. Hva skjer nå? Er de kjærester nå? Håper det! Samtidig: Kanskje ikke helt realistisk. Både Emma og Sonja og ikke minst fordommene Isak og Even har overfor seg selv gjør det kanskje vanskelig å gå videre.

5. FAEN, er SÅ forelska i dem!

1 kommentar:

  1. Jeg tenker AKKURAT de samme tankene som dere! ❤ Og enig ang punkt 3. Lag en alternativ historie. :v

    SvarSlett

Blogglisten