01 oktober 2016

DEN STORE SUGEGUIDEN

På tide med sugeguide! Det som er bra med denne guiden, er at dere ikke bare får tipsene fra to gutter som elsker å suge, men vi vet jo hvordan det føles! Her er noen gode tips og ting å tenke på.

1. DET MÅ VÆRE VÅTT: Dette er første regel. Uansett om du suger han fra han er slapp og blir hard i munnen din (deeeet er fantastisk både å gjøre og å få, just saying), må du være våt i munnen. Rett og slett for at pikken skal ''gli'' komfortabelt rundt! Er du nervøs og munnen føles som Sahara, finn en måte å endre det på. Hva med å kysse så heftig med typen din at du får masse av hans spytt?

2. TENNER FINNES IKKE: Når du suger, skal du late som om du ikke har tenner. De guttene som liker at det lugger og skraper litt inni kjeften der, har et alvorlig problem. Det er IKKE deilig, det er IKKE sexy, det er IKKE den riktige formen for kinky. Det er bare, bare, bare vondt! Men det er flere måter å unngå å kveste pikken hans med tennene dine på. Kanskje litt stress for dere jenter som ikke helt forstår hvorfor, men det er altså vondt:

  • Gjør som en gammel mann: tenk at du skal etterlikne en gammel mann uten tenner. Formelig dekk til tennene dine med leppene ved å ''brette'' dem innover. Umulig å forklare, men dere forstår hva vi mener. Ser kanskje ikke så digg ut, men han bryr seg ikke. Vi lover. Og forresten, der huden gnir opp og ned må være fuktig, så slikk deg godt rundt leppene.
  • Trutemunn: lat som om du er en toppblogger og har fått leppene pumpet opp til sine bredder. Du truter leppene og legger dem rundt pikkhodet. På denne måten kommer inne tennene i kontakt med pikken. Allikevel krever det mer jobb med tunga her, fordi du ikke kan bevege deg like mye opp og ned uten å stå i fare for at han får vondt.

3. BRUK TUNGA: Det er essensielt å bruke tunge når du suger. At det heter suging er egentlig feil, for du skal egentlig bare slikke og slafse, om dere forstår. Tunga kan gå overalt uten at vi gutter sier nei, og dere må bruke den for det den er verdt! Om du beveger den raskt og gæli eller sakte og hardt; we love it.

4. HUSK Å PUSTE: Du må huske å puste. Å plutselig bli overrasket av en jævla kolspasient som ikke har trukket pusten de siste tre minuttene er ikke sexy, det er skummelt, og gutten vil ikke føle at du ofrer deg for han. Han vil at du skal gjøre det fordi du vil det. Og selvom du ikke gjør det; lat som. DET er turn on.

5. SUGING HANDLER IKKE BARE OM PIKKEN: Selvom det dere gjør er å suge, så er det jo egentlig bare en del av de flotte greiene vi kaller oralsex. Og dere burde fokusere på mer enn bare pikken! Faktisk kan gutten bli litt ''ukonsentrert'' om det ikke er litt variasjon, så pass på å holde det spennende. Beveg deg rundt, prøv ut nye ting, ikke bare sug.

  • Brystvorter: brystvortene på gutter undervurdert. De er veldig sensitive, og når man er kåt er det himmelen å bli slikket på dem. Pass bare på å ikke gå for hardt ut. Mye slikking, suging og gniing, kan gjøre at de blir ømme. Om han da sier at det er nok, trust us, da er det nok. Betyr ikke at du har gjort noe galt, snarere tvert imot.
  • Baller: generelt sett er ballene et MINEFELT for jenter. Mest av alt fordi jenter ikke forstår hvor ømfintelige de er og hvor lite som skal til for at det gjør vondt. Gutter som suger gutter har mer feeling på dette, og det er derfor enklere å ''anse'' hvor langt man kan gå. Men litt slikking på ballene er digg, men vær FORSIKTIG om du tar en av dem i munnen. Hvis du begynner å suge på dem som en jævla evighetskule, er det faktisk din skyld om du får et kne i øyet.
  • Lysken: det er så diiiigg å bli kysset og slikket på sidene av pikken, i lysken. Vanskelig å forklare. Just try it.

6. KONSENTERE DEG OM HODET: First of all, når vi sier ''hodet'' mener vi penishodet. Det er det mest sensitive, og det er faktisk å bli slikket og sugd der som gjør at vi kommer nærmere orgasme. Her er det stort sett ingen regler, bare kos deg, og du hører jo på han om det er bra eller dårlig. Vanskelig å feil, så lenge du holder deg unna tenner og RØFFE bevegelser er du good to go.

6. EN FINGER I RUMPA: Uansett om de tør å innrømme det eller ikke, liker nesten alle gutter å få en finger i rumpa. Det er en erogen sone, så hvorfor skulle de ikke det?! Det gjør ikke heterogutta til homser, eller homsegutta til passive små horer. Det er bare sånn det er.

  • Leking med hullet: spytt på fingeren og lek litt med analåpningen. Er du jente og har negler er dette en SVÆRT dårlig idé, så da trenger du ikke lese dette i det heletatt. Men det er digg, og han liker det nok. Pass på at det er vått nok hele tiden.
  • Ikke mer enn én finger: med mindre dere har planer om at han som blir sugd også skal bli knulla, ikke ta mer enn en finger i rumpa når du holder på. Det skal forsterke opplevelsen og orgasmen hans, men ikke gjøre han stresset og nervøs.
  • Noen ganger passer det bare ikke: det kan hende han ikke vil. Det kan hende det gjør litt vondt. Eller det kan rett og slett hende at han ikke har gått på do? Uansett hva grunnen er; et nei er et nei, uten at det betyr at du skal slutte med alt det andre.
Vi tenker at vi kommer til å lage en egen runkeguide senere, så dere trenger ikke spørre om det nå.

Likte dere denne guiden? 
Har dere noe å tilføye? Skriv i kommentarfeltet!
Hva slags andre guider vil dere lese?

12 kommentarer:

  1. Synes den var kjempebra, jeg! :)

    SvarSlett
  2. Nja. Bare en liten detalj å legge legge til; Vis enthusiasme. Det finnes få ting som tenner mer enn noen som elsker å suge. En liten finishing touch er å takke gutten når du er ferdig med å svelge hver dråpe.

    ~Dantè

    SvarSlett
  3. Jeg opplever at sæden smaker forskjelling fra gutt til gutt. Noen har sterk smak, andre smaker ingen ting... Hvordan opplever dere dette? Har det noe å si på hva han har spist/drukket, hvor lenge siden sist han kom, etc??

    SvarSlett
  4. Digge bloggen dokkers.. Hærli. :) Like guidan dokkers kjempe godt, sællom æ e jenta så får æ en litt mer forståelse av ka man skal/skal ikkje gjøre. :)

    SvarSlett
  5. Velkjent kunnskap, og veeeldig bra skrevet :D Hetero chic uten tenner og negler ;)

    SvarSlett
  6. Thank you! Å spørre typen, er dødfødt. Han vet ikke hva han liker, sier han. As if. Men da skjønner jeg at jeg ikke er helt på jordet her. ;-) Hehe

    SvarSlett
  7. Dere er geniale! Jeg har fått inntrykk av at gutter også liker det om du tar penisen veldig langt inn? er dette riktig? :)

    SvarSlett
  8. Det er sååå bra at dere lager guider!
    Kjempe, kjempe bra.
    Jeg er jente og da er det veldig nyttig for meg å lese dette siden jeg ikke vet hvordan det kjennes ut =)
    Tusen takk! Gleder meg til runkeguiden ;)

    SvarSlett
  9. Helt off-topic spørsmål, men hvor i Oslo er det beste stedet å sjekke opp kjekke unge gutter? London bra, eller er det bare gamle gubber der?

    SvarSlett
  10. En utrolig bra side dere har. Koser meg med å lese den. I sugeguiden deres savnet jeg en annen erogen sone. Mellomkjøttet (stedet mellom ballene og hullet). Gjennom massasje der kan du faktisk stimulere prostata som er mannfolkas G-punkt. Det er VELDIG godt mens man blir sugd i allefall, og da blir det fort vått ;)

    SvarSlett
  11. Ah, sugeguide, fantastisk. Er visst ikke helt på jordet. But hey; hva med deep-throating? Er det egentlig "så" fantastisk som folk skal ha det til? Jeg gjør det uten noen særlig problemer, men får ikke noen VOLDSOM respons føler jeg. Why the hell not?

    SvarSlett
  12. Jeg suger alltid ballene, og ingen har slått ned meg :)

    SvarSlett

Blogglisten